Comfortabel Besparen door Isolatie
 
"De kou die we voelden is gewoon helemaal weg."
 
Solliciteer direct!


Cbdi

cbdi is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het isoleren van woningen en het verbouwen en renoveren van je zolder, verdieping of bijvoorbeeld je garage. Met inmiddels 15 jaar ervaring, werken wij al je wensen met betrekking tot verduurzaming en/of verbetering van je woning tot in de puntjes af. 

Voor veel mensen begint deze stap met een woonwens; Er kou van zolder en je krijgt je verdieping niet op een aangename temperatuur in de koudere maanden, de vloer in de beneden is zo koud, dat je de kou voelt doordringen in huis, je wilt de zolder graag verbouwen zodat je er slaapkamers of wasruimte kan creëren. Dit soort woonwensen kunnen jou behoefte triggeren en dan ontstaat de vraag is mijn woning geschikt en wat kunnen we hier aan doen? 

 


Het isoleren van je woning kan op termijn heel veel geld opleveren, doordat je kosten kan besparen op je energieverbruik. Wat in je maandelijkse voorschot en je jaaroverzicht weer is terug te zien.
Belangrijk is dat je nooit op deze percentages je maandelijkse voorschot aanpast, want deze percentages zijn slechts indicatief. Dit is namelijk ook erg afhankelijk van je stookgedrag en omgang met reeds in huis opgeslagen warmte. 
Maak je er bijvoorbeeld een gewoonte van om bij het weggooien van het vuilnis de deur open te laten staan, zal de besparing daardoor aanzienlijk minder opvallen en effect hebben.

Besparen is dus heel erg afhankelijk van het gedrag van bewoners in combinatie met de maatregelen die je neemt.


In sommige gevallen kan je ook gebruik maken van subsidies op landelijk of plaatselijk niveau, waardoor de investering die je voor de lange termijn maakt ook op korte termijn heel interessant kan worden. Kijk voor meer informatie over subsidie mogelijkheden op onze pagina Subsidie voor verduurzaming.

 
 
 
 
E-mailen
Bellen