Comfortabel Besparen door Isolatie
 
"De kou die we voelden is gewoon helemaal weg."

Over Ons

Ik ben Jasper Rode en samen met mijn vrouw Marijke besturen wij cbdi. Ik doe dit werk al weer 15 jaar met veel plezier en een aantal jaren geleden ben ik voor mezelf begonnen. Een grote stap, maar zeker een stap die het waard is gebleken. Van oorsprong staat cbdi voor, comfortabel besparen door isolatie, in de afgelopen periode is dat uitgegroeid tot iets veel groters en doen wij naast isolatiewerkzaamheden ook kleine verbouwings- en renovatieprojecten. 

Wat doen wij dan zoals; op isolatie gebied doen wij veel het isoleren van garages en bijkeukens, zolder isolatie, dakisolatie en vloerisolatie. Ook pakken wij geluidsisolatie, welke we veelal toepassen in appartement complexen of gehorige flats. 

Op gebied van verbouwings- en renovatieprojecten, kan je denken aan het vervangen van dakgoten, het plaatsen van binnenmuren, indelen of herindelen van de bovenverdieping, aanleggen van een zoldervloer, knieschotten plaatsen en bedenk verder nog maar een aantal projectjes die we allemaal in huis tegenkomen.

Marijke doet voor mij de planning en verdere administratieve taken op de achtergrond, zodat ik mijn handen zoveel mogelijk vrij heb om bezig te zijn bij klanten en de projecten tot leven te laten komen. Dit is voor mij een enorme lastenverlichting en samen kunnen we er daardoor voor zorgen dat niets blijft liggen. Zij plant voor mij de opnames in, zodat ze goed te combineren zijn met de lopende projecten en zorgt ervoor dat de klanten zo snel mogelijk hun offerte in de mail ontvangen. 

Op de onze pagina projecten krijg je een idee van de klussen die wij recent hebben uitgevoerd en kan je wellicht inspiratie opdoen voor je eigen project. 

Ook op onze pagina Subsidie voor verduurzaming proberen wij je attent te maken op subsidieregelingen waar je mogelijk gebruik van kan maken om de kosten te drukken en toch zo snel mogelijk te genieten van een beter geïsoleerde woning.
Klantreviews ook te bekijken via mijn Vakman Pagina

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bel Mij Terug!

Wil je graag meer weten? Vul onderstaand terugbelformulier in, dan belt Marijke je op werkdagen binnen 24 uur terug en maken we een afspraak om langs te komen en jouw project te bekijken. Stuur je liever een e-mail vul dan het contactformulier in via de pagina Contact


 
 
 
 
E-mailen
Bellen