Comfortabel Besparen door Isolatie
 
"De kou die we voelden is gewoon helemaal weg."

Sinds 2009 heeft cbdi ervaring opgedaan als expert in isolatie in de utiliteit. Vanuit deze achtergrond is het voor u als uitvoerder interessant om cbdi in te huren, om op project- ofwel urenbasis met u een samenwerking aan te gaan.

Cbdi werkt hiervoor samen met JASMARO Brandwerende doorvoeringen en is gespecialiseerd in het afdichten van brandwerende doorvoeringen.

Met meer dan 15 jaar ervaring en Mulcol gecertificeerde producten werken wij al uw brandscheidingen en/of compartimenteringen tot in de puntjes af. Wij voorzien u daarbij van een volledig digitaal logboek, waar u een duidelijk overzicht krijgt van alle sparingen en producten die voor de afwerking zijn gebruikt, met de daarbij behorende testrapporten en foto's.
Diensten welke wij leveren zijn onder ander:
Het plegen van jaarlijks onderhoud. Dit houdt in dat we in de brandscheidingen alle sparingen controleren en waar nodig repareren.
Aan de hand van rapporten opgemaakt door externe adviseurs, ingenieurs bureaus of brandweer adviesrapporten brandwerende doorvoeringen afdichten.
Nieuwbouw en Utiliteit projecten voorzien van brandwerende applicaties.
Kleine reparaties of aanpassingen brandwerend afdichten.  . 


Voor meer informatie over de mogelijkheden voor u als uitvoerder ofwel onderaannemer kunt u contact opnemen met Mw. Marijke Rode. 
 
 
 
E-mailen
Bellen